South Lapland

En del platser förtjänar att synas. Södra Lappland är ett sådant ställe.
Området – som till ytan är lika stort som Belgien – är norra Europas sista vildmark.
Tillsammans bildar 10 000 sjöar, djupa skogar och 150 bergstoppar en otroligt vacker och orörd natur där det finns möjlighet till unika upplevelser.

Designprogrammet skulle återspegla detta – den karga, men vackra naturen, de karaktäristiska bergen och djuren. Skiffret är en bergart som är vanligt förekommande och som återspeglar det just det karga. Därför blev den en viktig del i designprogrammet i kombination med ett modernt typsnitt och formen av en bergstopp i ordbilden för att ytterligare förstärka destinationens unika karaktärsdrag.

Bakgrund:
 Sveriges bäst bevarade hemlighet skall öppna ett showroom mitt på Grev Turegatan i Stockholm. Gatan är full av små, hemliga lokaler, som äts upp av uteserveringar / Sturegallerians entré.
Lösning:
 Väcka nyfikenhet att något nytt är på gång att öppna med hjälp av kostnadseffektiva installationer och PR-snackisar. Stockholms lokala TV- & radiokanaler uppmärksammade de lokala snöfallen som landat i slutet av maj samt att butiken fortfarande får in nyfikna besökare som hört talas om en skidliftstoalett, två år efter invigningen.